Æblehaven 21Hundested 3390

Sagsnr. 3390-131
Adresse: Æblehaven 21, , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.520.000 kr.
Udbetaling: 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 6.886 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 5.767 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 1.891 kr.
Boligareal: 100
Kælderareal: 0
Grundareal: 1607
Carport / Garage: 0 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 2 / 1
Opførelses år: 1966

NY SAG

SUPER LÆKKERT FRITIDSHUS MED DEN LÆKRESTE UDSIGT OVER ÅBNE MARKER

I det natursmukke sommerhusområde ved Hald Strand ligger dette dejlige sommerhus og venter på sin nye ejer. Med beliggenhed mellem Hundested og Liseleje skulle der heller ikke blive mangel på smuk natur, stemningsmiljø ved havn, cafeliv, de mange dejlige sandstrande og samtidig er handlemulighederne mange, bl.a den spændende øko-landsby i Torup blot 2,5 km derfra, hvor man kan købe specialvarer og opleve den særlige og enestående kultur, der findes her.

Beliggenheden er via de mange små stiger blot en lille hyggelig gåtur fra stranden og bølgen blå, så skal man svales af en varm sommerdag er der rig mulighed for at tage sig en frisk dukkert morgen, middag og aften.

Huset er tilbygget og nænsomt renoveret fra 2007 og frem til i dag, et super lækkert sommerhus på i alt 100 kvm lige til at flytte ind i og tage i brug fra dag et. Charmerende sortmalet sommerhusidyl med dejlig lys og rummelig indretning, flot lyst plankegulv, synlige loftsbjælker og et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, der sammenlagt med den smukkeste udsigt over åbne marker fra stue, køkken/alrum og den store lækre træterrasse, skaber nogle fantastiske rammer for familiens næste mange ferier.

Indretningen af de 100 kvm er følgende: Entre, pænt lyst badeværelse med bruseniche, lyst og yderst rummeligt køkken/alrum, stor stue med brændeovn og udgang til terrasse samt 3 dejlige værelser, hvoraf det ene er gennemgangsværelse. Uden tvivl et sommerhus der kan rumme en masse dejlige gæster, den store familie eller parret der ønsker plads og vil bruge sommerhuset som deres primære base.
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig

17Boliger i nærheden

loader