Amtsvejen 38 Hundested 3390

Sagsnr. 3390-149
Adresse: Amtsvejen 38 , 3390 Hundested
Kontantpris: 535.000 kr.
Udbetaling: 30.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 2.690 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 2.182 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 801 kr.
Boligareal: 0
Kælderareal: 0
Grundareal: 700
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 0 / 0
Opførelses år: 0

SUPER REGULÆR HELÅRSGRUND MED UDSIGT TIL VANDET
 
Det er igen blevet populært at bygge sit eget nye hus. Det at være med til at indrette, sætte sit helt eget præg på hus og have, vide at varmeudgifter, vedligehold m.m. i de næste mange år frem holdes på et minimum, er noget mange drømmer om.
 
Med denne grund får man mulighed for at bygge sit helt eget drømmehus, om der ønskes et eller 2 plan, så vil der være udsigt til vandet. Her er man tæt på alt det Hundested er kendt for, kun 5 minutters gang fra blandt andet lækker badestrand, det naturskønne område omkring Knud Rasmussens Hus samt det unikke og hyggelige havnemiljø med cafeer, gallerier og ikke mindst, det lokale mikrobryggeri "Bryghuset", Glassmedjen og Egeværket. Det er også værd at nævne, at Hundested Havn igen i år er blevet krydstogthavn med 4 anløbne skibe, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end tidligere, bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde.. Og med denne beliggenhed, hvor man rent faktisk kan se skibet når det anløber Hundested havn, kan man næppe komme tættere på det hele og samtidig have mulighed for at trække sig tilbage og være sig selv.
 
Grunden er på 700 kvm, man kan bygge bolig op til 30 % af grundens størrelse, ydermere kan der bygges i 1½ plan. Grunden er ikke byggemodnet og der er ikke betalt tilslutningsomkostninger til el, vand, kloak og fjernvarme hvis dette ønskes.
 

Bestil fremvisning eller vurdering