Ankerstien 14 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-237
Adresse: Ankerstien 14 , 3390 Hundested
Kontantpris: 10.500.000 kr.
Udbetaling: 525.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 42.655 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 37.130 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 6.498 kr.
Boligareal: 315
Kælderareal: 138
Grundareal: 4433
Carport / Garage: 42/ 73 m²
Rum/heraf stuer: 9 / 3
Energimærke: D
Opførelses år: 1935

LIEBHAVERI MED FØRSTEKLASSES UDSIGT OVER ISSEFJORD OG KATTEGAT
KUN 1 TIME FRA KØBENHAVN
 
På en af Lynæs' absolut bedste adresser ligger denne sublime strandvilla placeret. Med beliggenhed cirka 20 meter over vandet får du et fantastisk udsyn over hele det naturskønne område, som både rummer lystbådehavn, grønne arealer og vand så langt øjet rækker. Som en smuk ramme om hele boligen har du det betagende hav, og alle steder på grunden kan du opleve solop- og nedgange samt høre vandets evige bølgeskvulp. Du kan følge kitesurfernes høje hop på vandet og se Rørvigfærgen lægge til kaj i Hundested. Fiskerne i bådene og de badende ved Lynæs havn har du også glæde af. Livets gang omkring hav og havn kan du følge temmelig ugenert, fordi villaen er beliggende for enden af en lukket vej samt højt hævet over havnemiljøet. Du har frit udsyn fra forreste række, og hvis du skulle føle dig lokket, er der kun 2 minutters gang ad en privat sti, før du står midt i det autentiske fiskerleje med alle muligheder inden for rækkevidde.
 
Den smukke ejendom med sprossede vinduer og et grønglaseret tegltag er en udsigtsejendom fra 1935, der løbende er moderniseret og overalt fremstår herskabelig og aldeles velholdt. Fundamentet i kampesten understreger det mondæne udtryk, som både bolig og grund overalt emmer af. De 453 kvadratmeter er fordelt på tre plan, hvoraf underetagen vil være oplagt til liberalt erhverv eller hobbyafdeling. På denne etage findes husets indgang, og fra den rummelige hall med opgang til næste etage findes på højre hånd to fantastiske stuer en suite, hvoraf den største har udgang til stor, sydvendt terrasse med fine lækroge og blændende god udsigt. Til venstre fra entréen findes bryggers med masser af skabsplads og en velfungerende vaskestation. På denne etage ligger en af boligens i alt tre dejlige badeværelser med tilhørende sauna, og herfra er der også opgang til en af boligens helt særlige kendetegn, nemlig den indendørs swimmingpool.
 
Swimmingpoolen findes på stueetagen og er en del af et overdådigt wellnessområde, der rummer både jacuzzi, loungeområde med køleskabe, der bugner af kolde drikke, og den 7, 5 meter lange samt 4 meter brede pool med automatisk svømmetræner. Fuldautomatiske ovenlysvinduer i Velux med sensorer sørger for en smuk og naturlig belysning og lukker selv i, hvis det regner eller stormer for meget. Herfra er der også udgang til endnu en af husets fantastiske terrasser, som er østvendt og derfor oplagt til at nyde solopgang og dagens morgenavis.
Et par små trin oppe finder du husets bankende hjerte, køkken/alrummet, som tager pusten fra dig, så snart du træder ind i rummet. For her er et sjældent smukt lys og vue over hele området. Køkkenet med sin herskabelige corianbordplade og smukke elementer samt armaturer indrettet i den ene ende åbner flot op mod den øvrige del af rummet, hvor spiseafdelingen er placeret. Her kan du sammen med din familie nyde en friskfanget, smørstegt fladfisk, mens du gennem de dobbeltisolerede vinduer følger solens dans hen over himlen. Kaffen og den lille cognac kan du enten indtage i den tilstødende stue eller på husets største terrasse, som du har adgang til via køkken/alrummet. Her får du panoramaudsigt for alle pengene, og husets nuværende ejere er efter sigende blevet helt afhængige af denne udsigt. På denne etage får du desuden endnu et lyst værelse, et badeværelse med dobbeltdesignet brusekabine samt et ekstra toilet placeret bag ved køkkenet. Overalt på denne etage er der massive sildebensparketgulve i Meerbaum, hvilket skaber en nydelig sammenhæng og et varmt udtryk.
Husets øverste etage er ligesom de øvrige to et sandt lyshav med smukke værelser og gennemtænkte løsninger, og her forbinder et lyst gulv bestående af brede egetræsplanker alle rummene. I forlængelse af den store entré ligger husets nuværende soveværelse med fritlagt bjælkestruktur og et indbygget og velindrettet walk-in-closet. Her er det første og det sidste du ser hver dag en blændende udsigt over fjord og grønne, bakkede område. I den anden ende af etagen er der endnu et lyst og rektangulært værelse med adgang til husets tredje badeværelse, der både rummer brus, badekar – og udsigt, naturligvis!
Boligen har jord- og gulvvarme, hvilket resulterer i et fornuftigt varmeregnskab. Det meget lys, der alle steder fra inviteres ind i huset, har også positiv indvirkning på temperaturen.
 
Grunden er med sine 4433 kvadratmeter et fuldkomment match til den herskabelige bolig. Den parklignende have med niveauforskelle kompletterer med sine mange frodige rododendronbuske, rosenbuske og prægtige stensætninger det ekstravagante udtryk, og her findes mange lækroge og hyggelige områder, hvor du kan nyde udsigten og de forskellige årstider og samtidig kunne forblive privat, fordi stedsegrønne buske omkranser hele grunden. Dine børn eller børnebørn vil heller ikke kede sig, for der findes både legehus med kobbertag samt gode gemmesteder til en omgang gemmeleg. På grunden er der også placeret et fint, hvidt lysthus med sublim udsigt over området. Til grunden hører en overdækket dobbeltcarport med kobbertag samt en 73 kvadratmeter stor garage, hvor der er plads til endnu en bil samt mulighed for at snedkerere lidt i det indbyggede og funktionelle værksted, som garagen rummer. Øverst i garagen er der indrettet et loftsrum med hylder til opbevaring af kasser og deslignende. Her er også ekstra skabe, så du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt der er nok opbevaringsplads i din nye bolig.
 
Lynæs Havn og by er inde i en rivende udvikling, hvor spisesteder skyder op, og lokale aktiviteter sættes i gang. Lynæs har det seneste år fået sin egen mad- og musikfestival, og der arrangeres udendørs sommerbio og en vandsportsweekend, Lyn-X, på Lynæs Surfcenter hvert år. Her kan du også nyde læskende drikke, en godt brygget kaffe og forskellige menuer, mens du slænger dig i en af områdets liggestole og lader dig forføre af surfernes og sejlernes mange kunster på havet. Området byder også på et bådeværft, der arrangerer mad- og musikevents, og i løbet af året åbner Lynæs Hotel, hvor du også kan indtage god mad med havudsigt som et ekstra krydderi. På havnen findes en af Danmarks bedst beliggende legepladser side om side med havnegrill, havnebutik og en fiskebutik, hvor du køber fisk, der næsten lige et trukket op af vandet. Hvis du kan lide at svømme året rundt, er du kommet til det rigtige sted, for byen har en velfungerende havbadeklub, som også byder på fuldmånebadning og sauna. Stejlepladsen, som er Lynæs' grønne stolthed, ligger få hundrede meter væk og kan ses fra strandvillaen. Den er et jævnligt besøg værd, og fra toppen kan du få fantastiske naturoplevelser i form af sublime solnedgange, finurlige små stier og udsigt til Kulhuse på den anden side af fjorden.
 
 
 
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering