Apperupvej 65 Ålsgårde 3140

Sagsnr. 2734
Adresse: Apperupvej 65 , 3140 Ålsgårde
Kontantpris: 2.495.000 kr.
Udbetaling: 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 11.051 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 9.370 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.492 kr.
Boligareal: 126
Kælderareal: 72
Grundareal: 731
Carport / Garage: 0/ 36 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: D
Opførelses år: 1947

198 etagemeter (inkl. 72 m2 tør kælder) 

Hertil 22 m2 lukket udestue og 36 m2 carport/garage med plads til 2 biler.

 

Velkommen til Apperupvej 65, 3140 Ålsgårde. Et attraktivt børnevenligt villakvarter, hvor du trygt kan lade dine børn gå alene til skolen og sportshal. 

 

Bag den store grønne hæk finder I en rigtig velholdt og rummelig villa opført i mursten og tegltag. Villaen er beliggende på en dejlig ugeneret grund, hvor store høje træer, buske og bede, terrasser, solkroge danner ramme for mange dejlige stunder i haven.

 

Inden du træder indenfor i boligen, bliver du mødt af et overdækket indgangsparti med mulighed for ekstra opbevaringsplads til fodtøj mm. Ejendommens boligareal udgør 126 m2 og indeholder: Entré med trappe til første sal og nedgang til kælderen. Flot og velholdt flisebadeværelse holdt i hvide nuancer. Lyst og fint børneværelse med skabsplads. Skøn vinkelstue, opdelt med sofaarrangement og spiseafdeling. I stuen er der brændeovn, super flot massivt egetræsgulv, udgang til lukket havestue. I forlængelse af stuen ligger et pænt, lyst og funktionelt køkken.

 

På villaens første sal findes et stort soveværelse med adgang til toilet.

 

I villaens kælder på 72 m2 forefindes endnu et badeværelse med vaskesøjle, en sauna, disponibelt rum, tekøkken samt stort hobbyrum som kan anvendes som kontor/gildesal eller måske en teenageafdeling (ej godkendt til beboelse). Der er i øvrigt egen indgang til kælderen.  

 

Ålsgårde er beliggende på Nordkysten tæt mellem Hornbæk og Helsingør. Fra ejendommen er der få minutters gang til naturskønne områder og strand såsom Hammermølle, Teglstrup Hegn og Langebro, som er omdrejningspunktet de varme sommerdage.

Endvidere kan nævnes at der er kort afstand til byens 2 skoler, Nordkysthallen, Bølgen, station og indkøbsmuligheder.

En by og en ejendom fuld af muligheder.

Bestil fremvisning eller vurdering