Baggersvej 70 Frederiksværk 3300

Åbent Hus MED TILMELDING 23-06-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3300-17
Adresse: Baggersvej 70 , 3300 Frederiksværk
Kontantpris: 2.095.000 kr.
Udbetaling: 105.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 8.913 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 7.634 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.816 kr.
Boligareal: 116
Kælderareal: 0
Grundareal: 820
Carport / Garage: 36/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 1971

Dejlig imødekommende familievilla

DEJLIGT ETPLANSHUS PÅ LUKKET, BØRNEVENLIG VILLAVEJ I VINDERØD ENGHAVE
 
Leder du efter et indflytningsklart og renoveret murstenshus med en fantastisk planløsning, så læg vejen forbi Baggersvej 70, hvor denne velfungerende bolig tæt på skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder skaber de bedste rammer for børnefamilien.
 
Når du drejer ind i indkørslen, ser du med det samme, at der her er tale om en bolig i god kvalitet med mange gennemtænkte løsninger. Huset er for få år siden blevet filset lyst, og endegavlene er ved samme lejlighed blevet skiftet til mørkt træ. Det skaber tilsammen et stilrent udtryk, som understøttes, når du træder indenfor og oplever husets smarte løsninger og fine detaljer.
 
Bryggerset med vaskestation fører ind til et stort åbent integreret køkken, så du kan forberede aftenens måltid, mens du deltager i begivenhederne i stuen. Et lyst stort dør- og vinduesparti i sydvendt retning, der skaber et smukt naturligt lys i stuen. I den ene ende af stuen har man fjernet en væg for at skabe en hyggelig fjernsynskrog, har du derfor behov for et ekstra værelse, kan væggen snildt genetableres. Fra stuen fører en fordelingsgang ned til 3 store værelser på hver cirka 15 kvadratmeter samt et dejligt lyst badeværelse med gulvvarme. Endvidere er der adgang til et fint toilet med et dejligt lysindfald. Hele denne del af huset er renoveret i 2015 og har resulteret i nye lofter med spots, efter isolering samt lyse vægge, hvilket alt i alt giver et rent og minimalistisk udtryk. Indbyggede skabe og masser af gulvplads gør, at der er plads til familien med børn eller parret med mange interesser og lyst til overnattende gæster. Vinduer og dørpartier af kvalitetsmærket Rationel i hele huset, isolerer godt og er medvirkende til, at energiregningen kan holdes på et fornuftigt niveau. Husets smukke brændeovn er velfungerende og en glimrende kombination til husets fjernvarme, som ligeledes skaber hygge og liv i huset.
 
Den 820 kvadratmeter store grund er overskuelig og nem at holde. Den sydvendte fliseterrasse med rig mulighed for at slænge dig i liggestolen og fordøje dagens indtryk i ro og mag er til den ene side flankeret af højbede, der skaber læ og hygge. Der er kirsebær- og æbletræer i haven og på den grønne græsplæne er der både legestativ og trampolin, så børnene er underholdt, når de er udenfor. På grunden findes i øvrigt en 36 kvadratmeter stor og overdækket carport med et værksted på 16 kvadratmeter. Desuden er der i 2019 lavet et nyt brændeskur, som kan rumme det brænde, du skal bruge i vinterens kolde måneder.
 
Vinderød Enghave er beliggende i et naturrigt område med Vinderød skov, Arresødal skov og Brødmose skov 5-10 minutters gang fra boligen. Her kan du tage børnene med på naturlegeplads, samle firkløvere og overnatte i shelter – kun fantasien sætter grænser for smukke oplevelser i disse grønne områder. Hvis du efter skovturen får lyst til et dyp i vandet eller en fisketur, kan Arresø og Roskilde Fjord nås inden for få minutters bilkørsel. Din hverdag behøver du ikke stresse over, for med lokale indkøbsmuligheder, Enghave skole samt daginstitutioner og spontane legeaftaler lige rundt om hjørnet sparer du tid på transport hver dag. Har du arbejde i København, kan transporten klares på 40 minutter, og med de forhåbentlige kommende vejforbedringer og forlængelse af motorvejsnettet kan du i fremtiden komme endnu hurtigere ud og hjem til familien igen. Når familiens yngste bliver større, kan de selv transportere sig til skole og venner via de stisystemer, som findes i Vinderød Enghave. Foretrækker de hestekræfter frem for cyklen, går der en bus cirka 300 meter fra boligen.
 
Gå ikke glip af denne bolig, som er indflytningsklar og rummer alle muligheder for en dejlig hverdag med plads og tid til familien og de naturoplevelser, der skaber nærvær og lykkestunder.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig