Fuglevænget 5 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-200
Adresse: Fuglevænget 5 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.685.000 kr.
Udbetaling: 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.190 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.168 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.811 kr.
Boligareal: 134
Kælderareal: 0
Grundareal: 732
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 1979

NY SAG

YDERST VELHOLDT OG RUMMELIG FAMILIEVILLA
2 MIN FRA BY, SKOLE OG IDRÆTSANLÆG
 

Søger I en dejlig familie villa med plads til børnefamilien, beliggende i et godt og roligt kvarter hvor børnene trygt kan færdes i området og hvor der kun er få minutter til Lerbjergskolen? Så er det måske denne villa, I søger.

 

Villaen ligger kun få minutters gang fra byens bedste badestrand med livredertjeneste i sommerhalvåret, det naturskønne område omkring Knud Rasmussens hus, det unikke og hyggelige havnemiljø med cafeer, gallerier, Glassmedjen, Egeværket, de mange spisesteder og ikke mindst, det lokale mikro-bryggeri "Bryghuset". Alt hvad Hundested er kendt for og hvad børnefamilien har brug for i dagligdagen ligger i gåafstand fra ejendommen.

 
Ejendommen har samme gode indretning som mange nye huse bliver opført med i dag, voksenafdeling og eget badeværelse i den ene ende, 2 børneværelser ligeledes med eget badeværelse i den anden ende samt stort åbent køkken/alrum og stue i et med udgang til super dejlig stor træterrasse fra 2019. En super ejendom til børnefamilien.
 
Indretningen af de 134 m2: Entré og lille fordelingsgang, bryggers, 2 børneværelser på hver samt badeværelse. Stort lyst køkken/alrum og stue i et med brændeovn og udgang til den store nye træterrasse samt stor forældreafdeling med skabe og eget badeværelse. Fra stuen er der trappe op til husets loftrum, der er udnyttet med disponibelt rum til opbevaring i den ene ende og rum til spil, leg, computer m.m. til husets børn og deres mange besøgende venner i den anden ende. Et kæmpe "plus" for ejendommen og noget der gør denne ejendom helt unik og meget mere rummelig ende den i forvejen er.
 

Ejendommen har endvidere tilhørende carport, ekstra parkering samt overdækket indgangsparti med brændeskur og lille hyggekrog. Haven er noget alle kan overskue, indkørsel og gangareal er anlagt med fliser, hvor resten af haven er anlagt med græsplæne, stor ny lækker træterrasse samt hyggelig overdækket terrasse til de sene sommeraftener.

 

En dejlig rummelig villa i et skønt stille område på hyggelig lille lukket grusvej.

 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering