Glentevej 17 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 19-04-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-184
Adresse: Glentevej 17 , 3390 Hundested
Kontantpris: 4.750.000 kr.
Udbetaling: 240.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 20.137 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 17.284 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.284 kr.
Boligareal: 202
Kælderareal: 0
Grundareal: 840
Carport / Garage: 48/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 6 / 2
Energimærke: A1
Opførelses år: 2013

Udsigt og hus i særklasse

UDSIGTS- OG KVALITETSVILLA PÅ EN AF HUNDESTEDS ABSOLUT BEDST BELIGGENDE VEJE

 
Skal det kommende hus være med blændende udsigt, dejlig rolig beliggenhed på stille lukket villavej, tæt til alt hvad Hundested er kendt for??? Og så lige tillægge 200 m2 1½ plans Lind & Risør kvalitetsvilla fra 2013, med alt hvad der kan forventes af en moderne villa! Energivenligt anlæg, der genanvender varmen hele året og om vinteren forsynes med jordvarme, hvilket giver et sundt indeklima og super lave energiudgifter. Hertil kommer, BWT anlæg, der afkalker drikkevandet, gulvvarme overalt, 2 lækre badeværelser, indretning med minimal spildplads, vedligehold og meget meget mere.. Udsigten er uden tvivl bedre end på fotoet og rummer alt fra Skansen, Hundested Havn, Rørvig, ja faktisk helt fra Hesselø i Kattegat til langt ned i Isefjord. En udsigt der først rigtigt kommer til sin ret, når den med egne øjne opleves, men pas på det kan være svært at løsrive sig igen.
 

Denne udsigtsvilla ligger kun 5 minutters gang fra den lækre badestrand "Trekanten", det naturskønne område omkring Knud Rasmussens Hus samt det helt unikke og hyg- gelige havnemiljø med cafeer, gode spisesteder, gallerier og ikke mindst, det lokale mikrobryggeri "Bryghuset", Glassmedjen samt Egeværket. Og fra denne ejendom har man udsigt til det hele. I både Hundested og Lynæs findes gode velfungerende lystbå- dehavne, og det er værd at nævne, at Hundested Havn har fortsat succesen med krydstogtskibe, og visionerne på dette område er store i årene frem, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet, end det allerede er. Bestemt en god spændende fremtid og udvikling området går i møde. Og med denne beliggenhed vil den kommende ejer kunne følge med på tætteste hold, når skibene lægger til og fra havn.

 

Indretningen af de 202 m2 bolig, som er fordelt på 1 1/2 plan, er følgende: Stueetagen: Stor lys entré/hall med smuk trappe til 1. sal, dejligt stort værelse på 18 m2 samt lækkert lyst badeværelse med bruseniche. Bryggers med udgang, super flot, lyst og åbent køkken/alrum med flot dobbelt glasdør ind til hyggelig dagligstue. Fra køkken/alrum og dagligstue har man udgang til flisebelagt delvist overdækket terrasse og den dejlige have. 1. sal: Lækkert lyst badeværelse med bruseniche og badekar, hvorfra man på en dejlig måneskinsklar aften kan nyde stjernehimlen, 2 store værelser samt stor lys opholdsstue, som let kan opdeles, så der kommer endnu et dejligt værelse, hvis man har brug for det. Fra stuen er der endvidere stort flot glasparti med dobbeltdør til stor balkon med enestående 180° udsigt, som løber helt fra Hesselø i Kattegat til langt ned i Isefjord, en udsigt man uden tvivl bliver afhængig af.

 

Grunden er anlagt med flisebelagt indkørsel, stor carport, hvor man i ly for regnen har indgang til huset. Flisebelagte terrasser, overskuelig have, hygge, skyggekroge og en dejlig lækrog i bunden af haven samt græsplæne som hører sig til.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig