Glentevej 21 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-204
Adresse: Glentevej 21 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.495.000 kr.
Udbetaling: 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 10.619 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 9.096 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.095 kr.
Boligareal: 155
Kælderareal: 29
Grundareal: 911
Carport / Garage: 18/ 24 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 2
Energimærke: C
Opførelses år: 1978

NY SAG

UDSIGTSVILLA I DET EFTERTRAGTEDE OG HYGGELIGE HUNDESTED NORD

 

Skal dit kommende hus ligge på en lukket villavej i et roligt og alligevel centralt område med fantastisk havudsigt og et charmerende bakket landskab samt søde naboer til alle sider? Så har vi den perfekte bolig til dig her.

 

Denne store udsigtsvilla er placeret på en af Hundesteds bedst beliggende veje – kun et stenkast fra den lækre sandstrand 'Trekanten', som er en af Nordsjællands bedste badestrande. Her kan du nyde Kattegats klare havvand, opleve kitesurfere og bestille en sommerdrink på den populære strandbar. Bagefter har du måske lyst til en gåtur i det naturskønne område omkring Kikhavn og Knud Rasmussens Hus, som blot ligger to minutters gang fra huset langs en hyggelig sti. Når du trænger til kulinariske og kulturelle oplevelser, kan du gå lige ned ad bakken og lande i det helt unikke havnemiljø med caféer, gode spisesteder, gallerier – og ikke mindst det lokale mikrobryggeri 'Bryghuset', Glassmedjen samt det internationalt kendte 'Egeværket'. Hundested Havn er inde i en rivende udvikling, hvor nye restauranter og butikker med lokalt håndværk dukker op, og havnen er flere gange de seneste år blevet kåret som årets havn. Lystbåde, krydstogtskibe og sommergæster danner rammen om denne perle af en havneby, hvor stemningen er lokal og hyggelig.

 

Glentevej 21 er et 155 kvadratmeter stort murstenshus i 1 ½ plan, der passer godt til den store børnefamilie eller parret med mange fritidsinteresser. Ejerne har gennem de seneste mange år passet og plejet ejendommen både ude og inde, og resultatet er et hus med mange fornuftige og fine løsninger både hvad angår ruminddeling og materialevalg. Huset fremstår med velholdt murværk og tag samt løbende forbedringer i køkken, bad og værelser. Boligen er godt isoleret og opnår med centralvarme som primær energikilde energimærke C.

 

I husets stueetage er der fordelingsentré og trappe til 1. sal. Fra entréen er der adgang til et stort, lyst køkken med nyere, hvide køkkenelementer samt en velholdt, massiv egetræsbordplade. I det sydvendte køkken, som er husets hjerte, kan du gennem de store vinduespartier følge med i havens rige dyreliv, og via en udgang til haven kan du med det samme komme helt tæt på flora og fauna, når solen titter frem. Stueetagen rummer derudover en dejlig stor lys stue med brændeovn og flot stort glasparti mod haven, et stort værelse med indbyggede skabe, et funktionelt badeværelse med badekar og bruseniche samt et regulært bryggers med vaskestation, masser af opbevaringsplads, bordplads med vask samt egen indgang. Den smukke trappe fører op til førstesalen med 3 fine værelser og mulighed for yderligere opdeling. Det ene værelse fungerer som stue med nyere pejs og et vidunderligt stort glasparti med udgang til en stor sydvendt tagterrasse med sublim havudsigt. Her er der både et smukt vue over Kattegat, den frodige have samt nabohusene. Tagterrassen er delvist overdækket, hvilket giver mulighed for at sidde i ly for regnen og fortsat kan opleve havet og den mangfoldige natur på tæt hold. De to andre indbydende værelser kan indrettes som to børneværelser eller kontor og værksted med plads til kreativ udfoldelse. På denne etage findes også et toilet med mulighed for installation af bad.

 

Den 911 kvadratmeter store syd- og østvendte grund er med sine mange gamle frugttæer, højbede og hyggekroge noget helt særligt. Det ser tydeligt, at en mand med meget grønne fingre og sans for detaljen har indrettet denne fuldendte og niveaudelte have, hvor bærbuske, birketræer, tulipaner og vindrueranker skyder op. Mange steder i den ugenerte have finder du lækroge, hvor du i fred og ro kan nyde solens stråler og for- og eftermiddagskaffen. Grunden rummer også et nyt, stort drivhus fra Willab med krydderurter, små og store krukker samt plads til alskens hjemmedyrkede grøntsager. Med i købet får du desuden to garager samt udhus og anneks med plads til opbevaring af cykler, havemøbler og brænde. I husets lune og tørre kælder har du tilmed god plads til opmagasinering, og du får oven i købet mulighed for at hamre og save, da kælderen rummer et fint og funktionelt værksted med høvlebænk og alt, hvad et håndværkshjerte begærer.

 

Hvis du er til sol og havudsigt samt en børnevenlig, rolig vej med plads til store drømme og sjælefred, har du her muligheden. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning, hvor du selv kan opleve den dejlige stemning, som både hus og have er garant for.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering