Harebakken 3Hundested 3390

Sagsnr. 3390-141
Adresse: Harebakken 3, , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.250.000 kr.
Udbetaling: 65.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 5.552 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 4.686 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 2.707 kr.
Boligareal: 125
Kælderareal: 0
Grundareal: 829
Carport / Garage: 17 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 1
Energimærke: E
Opførelses år: 1964

NY SAG

1 PLANS VILLA PÅ 145 M2 INKL DEJLIG UDESTUE
MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE

Ejendommen er beliggende centralt i Hundested, om man er ung eller ældre opfylder området uden tvivl de flestes behov. For den unge familie med børn i alderen 0-16, er man meget tæt på områdets foretrukne kælkebakke og indenfor en afstand af 5 min. til skole, daginstitution med vuggestue og børnehave, det lokale idrætsanlæg med fodbold, håndbold, rugby, og ikke mindst badestrand samt hyggeligt havnemiljø og gode indkøbsmuligheder.. Den lidt ældre generation vil uden tvivl også nyde godt af havn, by og strand, men er man samtidig til flot natur, kan vi anbefale en tur gennem Magasin Skoven, Lyngbakkerne, videre ned til stranden og derfra mod Lynæs eller Hundested Havn. Mulighederne er mange, men en ting er sikkert, du bliver aldrig træt af det skønne Hundested.

De 145 m2 med næsten nyt tag har følgende indretning: Entre med skabe, lille fordelingsgang, 2 værelser samt badeværelse med kar. Stor spise- og opholdsstue med brændeovn, dejlig rummelig og lys udestue opført med dobbelt termotag samt stort forældresoveværelse med god skabsplads. Køkken med lille spisekrog, stort bryggers med udgang samt ekstra værelse.

Endvidere forefindes ældre garage samt dejligt udhus/værksted. Grunden er højt beliggende, med pæn let skrånende indkørsel, flisebelagt terrasse og ellers let at overskue.

Ejendommen er beliggende på stille lukket vej med stisystem til de nærliggende veje, her kan man trygt lade børnene lege eller løbe ud til venner i området uden de store bekymringer.
Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

17Boliger i nærheden

loader