Havlitvej 21 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 23-06-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-28
Adresse: Havlitvej 21 , 3390 Hundested
Kontantpris: 3.895.000 kr.
Udbetaling: 195.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 16.509 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 14.144 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.132 kr.
Boligareal: 126
Kælderareal: 126
Grundareal: 1164
Carport / Garage: 0/ 38 m²
Rum/heraf stuer: 7 / 1
Energimærke: E
Opførelses år: 1962

Arkitekttegnet villa med super flot udsigt

RIGTIG LÆKKER UDSIGTSEJENDOM I RETRO STIL
STOR RUMMELIG VILLA MED 7 VÆRELSER
 
I 1962 lod den daværende lokale murermester denne arkitekttegnede villa opføre til sig selv og familien, og jeg må sige der bestemt ikke er sparet på stil, indretning og materialer, top kvalitet fra inders til yderst. Ejendommens 60ér stil, der er yderst velbevaret, blandet med datidens nøje udvalgte kvalitetsprodukter, gør at vi her har med en yderst moderne og unik retro villa at gøre.
 
Den unikke stil og indretning, krydres med en ligeså unik beliggenhed højt hævet over vand og by. En panoramaudsigt der uden tvivl gør sig godt på billeder, men allerbedst betragtes og nydes med egne øjne en flot klar solskinsdag, men så er man også solgt..
 
Ejendommen har en helt igennem spændende og anderledes indretning i 4 forskudte plan, en flot indbydende villa med unik planløsning. Indretning: Entré, fordelingsgang med trappe til 1. sal og underetage/kælder, pænt lyst spisekøkken samt stor spise- og opholdsstue med brændeovn og udgang til stor træterrasse, der lige som ejendommen er i forskudte plan. 1. sal, byder på forældresoveværelse, 2 børneværelser samt badeværelse med bruseniche. Underetage/kælder byder på 2 værelser, nyt toilet, rummeligt bryggers samt grovkøkken. I underetagen har man ligeledes en selvstændig afdeling med yderligere 2 værelser samt separat bad og toilet, perfekt til overnattende gæster, B&B, teenageafdeling, hjemmeerhverv eller evt. 2 families hus. Endvidere forefindes 38 m2 indbygget garage hvortil man har adgang direkte fra boligen.
 
Haven er tilpasset husets flotte stil, anlagt med flot plæne, dejlig pool, flere gode terrasser i forskellige niveauer. En have der er til at overskue og passe selv i en travl hverdag, der om sommeren sluttes af med en svalende dukkert i poolen eller ved den dejlige sand strand.
 
Villaen ligger kun 5 minutters gang fra blandt andet lækker badestrand, det naturskønne område omkring Knud Rasmussens Hus samt det unikke og hyggelige havnemiljø med cafeer, gallerier og ikke mindst, det lokale mikrobryggeri "Bryghuset", Glassmedjen og Egeværket og herfra har man næsten udsigt til det hele. Det er også værd at nævne at de første 2 af i alt 3 krydstogtskibe i 2016, netop har lagt til kaj i Hundested Havn, og visionerne på dette område er store i årene frem, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end det allerede er, bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde.. Og med denne beliggenhed vil den kommende køber kunne følge med på tætteste hold når skibene lægger til og fra havn.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering