Hermelinvej 4 Hundested 3390

Sagsnr. 3390-18
Adresse: Hermelinvej 4 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.250.000 kr.
Udbetaling: 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 10.107 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 8.487 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.190 kr.
Boligareal: 103
Kælderareal: 0
Grundareal: 1200
Carport / Garage: 47/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 7 / 2
Opførelses år: 2007

Luksus sommerhus

NYERE LUKSUSSOMMERHUS I DET ATTRAKTIVE KIKHAVN
 
Du skal lede længe for at finde så dejligt et sommerhus, hvor der er tænkt på funktionelle og praktiske løsninger, detaljer og de gode materialer. Boligen er lys og venlig, så lyset fra glasfacaden får plads at udfolde sig på. Med 15 sovepladser til rådighed, denne kvalitet og beliggenhed er der uden tvivl et kæmpe udlejningspotentiale hvis det skulle være interessant for den kommende ejer.
 
Generelt indbyder ejendommen til hygge og afslapning på den sydvendte delvist overdækkede træterrasse, hvor man altid kan finde en sol- eller skyggeplet eller i den kolde tid i den dejlige lyse stue med den hyggelige alkove. De 103 m2 bolig afspejler omtanken og rummelighed, hvormed man har designet og indrettet huset: bryggersindgang, 3 gode store værelser, 2 lækre badeværelser hvoraf det ene udover bruseniche er udstyret med spabad. Den hyggelige opholdsafdeling består af stilfuldt indrettet åbent køkken/alrum, sofaafdeling med pileovn og sms modul samt hyggelig alkove og flot stor glasfacade mod haven. Med til herligheden hører ligeledes selvstændigt anneks med stue og 2 gode værelser samt alt sammen opvarmes med varmepumpe, luksusindkvartering til overnattende gæster.
 
Der er desuden carport med tilhørende udhus i samme stil som hovedbygningen.
Kikhavn er et utroligt eftertragtet sommerhusområde, og det forstå man når man først har oplevet stedet. Det hyggelige, gamle fiskerleje byder på badestrand, gårdbutik og en helt unik atmosfære, hvor fred, ro og idyl er i højsædet. Dette fritidshus er beliggende i Kikhavn og blot 2 km fra Hundesteds handelsgade og den blomstrende havn med det hyggelige bryghus, de mange atalier, Glassmedjen og Egeværk, der virkelig trækker mange mennesker til sommer som vinter. Denne beliggenhed kombiner fred, ro og idyl i Kikhavn, dejlig sand- og badestrand ved "Trekanten" samt sommerlivet med levende musik på kajen ved Hundested Havn. Alt sammen kun 1 time fra København.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering