Hesseløvej 22 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-209
Adresse: Hesseløvej 22 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.495.000 kr.
Udbetaling: 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 10.838 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 9.218 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.189 kr.
Boligareal: 111
Kælderareal: 0
Grundareal: 1206
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 6 / 2
Opførelses år: 2001

NY SAG

HØJTBELIGGENDE OG SMUKT KALMARHUS PÅ STOR DEJLIG GRUND MED UDSIGT OVER OMRÅDET OG KORT AFSTAND TIL FANTASTISK BADESTRAND OG HAVNEMILJØ
 
Er du på udkig efter et nyrenoveret, indflytningsklart og lyst sommerhus i hjertet af Hundested, så vil du føle dig hjemme i denne smagfulde bolig.
 
Vi kan her tilbyde et fuldstændigt istandsat fritidshus, der emmer af lys og gennemtænkte løsninger. Med loft til kip overalt og et kvalitetsbevidst og stilrent materialevalg får du et unikt og funktionelt hus, der er opført på en 1206 kvadrameter grøn, sydvendt grund med masser flotte buske hele vejen rundt. Her kan du nyde græssende dyr på markerne, frodig beplantning og omkringliggende sommerhuse. 
 
Slæng dig i liggestolen på den store sydvendte træterrasse, lyt til fuglefløjtene og nyd en forfriskning i solen, som du med terrassens sublime placering og størrelse kan nyde godt af hele dagen. Når du trænger til en pause fra roen, kan du dyppe dig i det klare havvand på den lækre sandstrand 'Trekanten', som er en af Nordsjællands bedste badestrande. Efter dukkerten har du måske lyst til en gåtur i det naturskønne område omkring Knud Rasmussens Hus samt det helt unikke havnemiljø med caféer, gode spisesteder, gallerier – og ikke mindst det lokale mikrobryggeri 'Bryghuset', Glassmedjen samt det internationalt kendte 'Egeværket'. Hundested Havn er inde i en rivende udvikling, hvor nye restauranter og butikker med lokalt håndværk dukker op, og havnen er flere gange de seneste år blevet kåret som årets havn. Lystbåde, krydstogtskibe og sommergæster danner rammen om denne perle af en havneby, hvor stemningen er lokal og hyggelig.
 
Huset ligger højt på grunden og giver en dejlig og uhindret udsigt over området og andre sommerhuse. Den geniale placering bevirker også, at huset er badet i lys – også på en af de mere grå dage – og store vinduespartier og glasdøre lader solen strømme ind i stue, køkken og de tre øvrige værelser i hovedhuset.
 
Hovedhuset er 72 kvadratmeter stort, opført i år 2001 og gennemrenoveret i 2013, hvor både gulve, badeværelse og køkken blev istandsat. Fra den rummelige entré med vaskestation og badeværelse i forlængelse heraf træder du ind i en kæmpestor og lys stue med højt til loftet og plads til store armbevægelser. Køkkenet er smukt integreret i stuens ene ende, så der er fin mulighed for at være en del af gode snakke og hyggestunder i stuen, mens sommerens salater tilberedes i køkkenet. Fra stuen er der adgang til to store og lyse værelser, og skråt over for badeværelset finder du det sidste værelse, som fint kan benyttes som gæste- eller børneværelse.
 
I 2017 blev der i forlængelse af huset bygget et 39 kvadratmeter stort og funktionelt anneks, som ligeledes er godkendt til beboelse. Annekset indeholder to smukke værelser, hvor det ene fungerer som soveværelse og det andet både som dagligstue med et lille velfungerende tekøkken og soveværelse. De to værelser er adskilt af et skønt badeværelse med indgang til begge værelser. I annekset kan du snildt indlogere noget familie eller et vennepar, som kan få deres helt eget hus med egen indgang og samtidig være tæt på dig og dine.
 
I 2018 blev sommerhuset udvidet med en fantastisk stor og bred træterrasse, som forbinder hovedhus og anneks. Terrassen strækker sig fra den ene ende af hovedhuset og helt til enden af annekset og skaber dermed en vidunderlig sammenhæng mellem de to dejlige træhuse. Der er to udgange til terrassen fra annekset og en udgang fra hovedhuset. På grunden ligger også et stort tredelt skur, hvor det midterste og største rum for nylig er blevet isoleret og forsynet med elektricitet, så det eventuelt kan benyttes som værksted.
 
Når du først har set og mærket dette sommerhus, har du lyst til at være her hele tiden, og det kan du nemt, for huset kan benyttes hele året, da flere varmepumper og en pilleovn effektivt varmer både hovedhus og anneks op.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig