Hesseløvej 4 Hundested 3390

Sagsnr. 3390-143
Adresse: Hesseløvej 4 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.095.000 kr.
Udbetaling: 105.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 9.328 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 7.874 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.022 kr.
Boligareal: 149
Kælderareal: 0
Grundareal: 817
Carport / Garage: 28/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 1
Energimærke: E
Opførelses år: 1980

NY SAG

SUPER INDBYDENDE OG LÆKKER VILLA I DEJLIGT ROLIGT KVARTER
 
Billeder siger mere end ord kan beskrive, men at opleve det med egne øjne, er nu engang det bedste, og det er lige præcis det man bør med denne ejendom. Den helhed sælger har skabt på dette sted de seneste 3 år, er bare lige i "øjet", stilen er gennemført, standen er god og den indre og ydre indretning harmonerer på absolut bedste vis.
 
Grunden er grænsende op til flot hestefold og har derved kun nabo til siderne, så ro og fred er der rigeligt af her. Grunden er fantastisk hyggelig og flot anlagt med stor bred indkørsel ind til huset, carport med tilhørende værksted, stort fliseareal som skaber flere dejlige terrasser og hyggekroge, hønsehus bygget lidt udover det sædvanlige, drivhus og dejlig plan græsplæne med gyngestativ til de små. Super lækker, ugenert og samtidig anlagt så alt er let overskuelig.
 
Ejendommen har følgende lækre stil og indretning: Entre, dejligt stort åbent køkken/alrum med udgang til terrasse, lækker spise- og opholdsstue med brændeovn og udgang til hyggelig udestue, som er indrettet til stort fælles legerum. Dejligt lyst bryggers, 2 gode børneværelser, stort forældresoveværelse med indbygget skabsplads, samt lækkert badeværelse med både bruseniche og spabad. Alt i alt en super indbydende ejendom fra inderst til yderst.
 
Ejendommen er beliggende tæt på Hundesteds handelsgade og det hyggelige havnemiljø og ikke langt fra idyllen i det gamle fiskerleje i Kikhavn. Endvidere er man nabo til hestefold, og samtidig kun en lille gåtur fra skole, daginstitutioner og idræt - denne kombination bliver næppe meget bedre. Kort fortalt, denne beliggenhed kombinerer fred, ro og idyl i det dejlige Kikhavn, dejlig sand- og badestrand ved "Trekanten", sommerlivet med levende musik på kajen ved Hundested Havn og muligheden for at børnene selv klare den daglige transport til og fra skole.
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering