Kabbelejevej 7 Frederiksværk 3300

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3300-16
Adresse: Kabbelejevej 7 , 3300 Frederiksværk
Kontantpris: 4.995.000 kr.
Udbetaling: 250.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 21.444 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 18.408 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 5.155 kr.
Boligareal: 507
Kælderareal: 10
Grundareal: 2507
Carport / Garage: 0/ 76 m²
Rum/heraf stuer: 14 / 3
Energimærke: D
Opførelses år: 1796

3 families hus eller udlejning

3 FAMILIES HUS ELLER MANGE ANDRE ANVENDELSESMULIGHEDER
507 M2 BOLIG I SKØNNE FREDELIGE OMGIVELSER I KREGME

De mange m2 bolig byder selvsagt på et væld af muligheder. Ejendommen kan drives videre med nuværende indretning, som byder på 3 charmerende lækre selvstændige boliger, enten som udlejning, "oldekolle", flerfamiliehus eller kombineret bolig og erhverv. Måske vil det endda være muligt at søge godkendelse hos myndighederne til en form for behandlingssted, udslusningssted, børne/ungdomssted, vandrerhjem, og helt sikkert mange mange andre anvendelsesmuligheder for den kreative sjæl. Men man skal lige op og runde kommunen før den kreative drøm kan gå i opfyldelse, men hold jer endelig ikke tilbage af den grund.

 

Lige meget hvad brugen end bliver, vil den 2.500 m2 dejlige ugenerte grund komme til sin ret, her er masser af plads for alle og til alle formål. Og som noget væsentligt er den private adkomstvej god med en dejlig bred indkørsel, vendeplads og god parkeringsplads.

 

Ejendommen er beliggende for enden af lukket vej i Kregme, tæt på daginstitution, idrætsfaciliteter, skole og med stisystem til de daglige indkøb i Rema 1000 og Netto. Ll. Kregme station med togforbindelse til Hillerød - Frederiksværk/Hundested ligger kun en lille gåtur væk, en tur til Hillerød tager kun 23 min. på hurtigafgangene. Arbejder man udenbys, så er du i bil hurtigt på vejen til Hillerød og Frederikssund. København nås på bare ca. ½ time i bil. Frederiksværk centrum byder på charmerende gågademiljø og indkøbsmuligheder, både dagligvarer og til den alm. husholdning.

 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering