Karlshøjvej 50B Hundested 3390

Sagsnr. 3390-168
Adresse: Karlshøjvej 50B , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.395.000 kr.
Udbetaling: 120.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 10.613 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 8.960 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.178 kr.
Boligareal: 128
Kælderareal: 0
Grundareal: 850
Carport / Garage: 32/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 2006

NY SAG

INDFLYTNINGSKLAR KVALITETS VILLA FRA LIND & RISØR
 
Du ser helt rigtig, det er slet ikke til at se, at denne ejendom er fra 2006. Her er virkelig tale om et super dejligt og yderst velholdt hus, og det mærkes fra det øjeblik man træder ind på denne matrikel, uanset om det er ude eller inde, står ejendom og have super flot og velplejet. Uden tvivl et hus som sælger i sin tid selv har fået opført, har passet og plejet og elsket at bo i, men hvor tiden nu er kommet til at et nyt hold ejere skal have samme store glæde.
 
Dette kvalitetshus fra Lind og Risør er opført midt i naturskønt område i St. Karlsminde med kort afstand til Fjorden, børnevenlig badestrand, åbne marker samt naturområdet i og omkring Grønnesse Skov. Her er man selvsagt tæt på alle de naturoplevelser man kan forestille sig. Hvem vil ikke se solnedgangen over Isefjorden, tage en tur med den lille færge der sejler mellem Sølager og Kulhuse eller gå langs stranden helt til Lynæs havn og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over lystbådehavnen eller på Lynæs Fisk og Steakhouse med sandstrand og de perfekte forhold for Kite- og Windsurfing lige for døren. Det er heller ikke noget problem for børnene at komme i skole og morgenen, skolebussen holder nemlig næsten lige for døren, så den klarer de uden problemer selv.
 
Denne 1 plans villa fra Lind & Risør er flot hævet over vejniveau, og fra ejendommen har man et lille kik til de åbne marker. Ejendommen byder på alt hvad der kan forventes af en moderne villa i 2018! Gulvvarme overalt, 2 lækre badeværelser, genvex anlæg og dermed sundt indeklima, super lavt varmeforbrug, indretning med minimal spildplads og meget meget mere. Du skal heller ikke bekymre dig om græsrabatten og den lille skråning med træer og buske fra vej og op til haven, det er nemlig kommunen der sørger for vedligeholdelsen, hvilket ligeledes indebærer snerydningen.
 
Indretning: Dejlig lys entré, bryggers med god skabsplads, stort dejligt køkken/alrum i åben forbindelse med stor lys opholdsstue, som uden tvivl er ejendommens hjerterum. Køkken/alrum og stue byder bl.a. på dejlig glaskarnap, som giver optimalt lysindfald samt flere udgange til den store flisebelagte terrasse med el markise og den dejlige have. I forbindelse med stuen er der adgang til forældresoveværelse med eget badeværelse, og den klassiske ''børne-afdeling'' med 2 gode værelser og skabe samt endnu et badeværelse i den modsatte ende af huset.
 
Som en flot integreret del af huset forefindes dejlig carport med tilhørende udhus/værksted, og pænt gemt af vejen bag den flotte høje Laurbærkirsebær hæk i baghaven, finder man yderligere et skur til haveredskaber m.m.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering