Kildevej 3 Frederiksværk 3300

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3300-21
Adresse: Kildevej 3 , 3300 Frederiksværk
Kontantpris: 3.250.000 kr.
Udbetaling: 165.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 13.239 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 11.521 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 4.182 kr.
Boligareal: 270
Kælderareal: 0
Grundareal: 1499
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 6 / 2
Energimærke: C
Opførelses år: 1988

Super charmerende stråtækt villa med hele 270 veludnyttede og velholdte bolig m2
beliggende i det naturskønne område ved Brødmose Skov i Frederiksværk
 
Denne romantiske og smukke ejendom blev opført i 1988, siden der er der kælet for mange detaljer og fornyelser, hvor den oprindelige sjæl og charme er bibeholdt. Her et tale om en perle, en bolig hvor dens ydre som indre samt placering er med til at gøre ejendommen helt unik og hvis du spørger os helt uimodståelig.
 
Ejendommen er beliggende på en hyggelig lukket vej med kun 22 parceller, et stenkast fra Brødemose Skov og ligeså fra de 18 huller på Asserbo Golfklubs smukke bane. Kildevej er beliggende lige på kanten af Enghavekvarteret og her klares de daglige indkøb, skole og daginstitution uden at skulle krydse store trafikerede veje, så børn i den skolesøgende alder kan sagtens selv gå hjem fra skole. Skal weekenden nydes på stranden med is og hyggelig frokost eller skal der shoppes, så er Liseleje med en af Danmarks bedste badestrande og handelslivet i Frederiksværk, kun en lille tur væk i enten bil eller på cykel. En ejendom hvor man kan være sig selv, nyde roen og naturen men samtidig være tæt på det hele.
 
Indenfor byder villaens stueplan på en dejlig stor entre, et stort rummeligt bryggers, fordelingsgang, et lyst værelse, lækkert badeværelse med lyse klinker samt gæstetoilet. Endvidere lyst og lækkert køkkenalrum med flot kogeø, spiseplads til den store familie, indbygget romantisk grill i messing, et rum med imponerende lysindfald og uden tvivl husets hjerte, hvor mange dejlige stunder kan bruges med familien. Helt vildt hyggelig opholdsstue med masser af lækker lysindfald, flot indbygget brændeovn og direkte udgang til huset to store terrasser. Fra stuen er der endvidere adgang et lyst og åbent rum med flot robust trappe der fører op til villaens 1. sal, som byder på kæmpe repos med mulighed for mange forskellige indretninger evt. som legerum til børnene, hjemmekontor eller andet pladskrævende, 2 store værelse, den ene med nyere fransk altan samt master bedroom med eget badeværelse.
 
Kendetegnet for villaen er dets sjæl, charme, fantastiske lysindfald og rummelighed - her er tale om en villa udover det sædvanlige.
 
Den charmerende stråtækte villa er beliggende på en 1499 m2 stor ugeneret grund, anlagt og passet ind, så alt fremtræder harmonisk og særdeles indbydende med flotte træer og buske, der er med til at skabe en helt speciel ro og hygge. 2 store terrasser, en dejlig have med græsplæne hvor der både er plads til at de voksne kan hygge sig på terrassen, mens børnene spiller bold og leger i den anden ende af haven.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig