L Frederiksensvej 8CHundested 3390

Åbent Hus:

26-10-2018 13:00 - 15:00

Sagsnr. 3390-124
Adresse: L Frederiksensvej 8C, , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.250.000 kr.
Udbetaling: 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 9.949 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 8.400 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 2.911 kr.
Boligareal: 95
Kælderareal: 0
Grundareal: 225
Carport / Garage: 15 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: A2015
Opførelses år: 2018

NY SAG

5 SPRIT NYE RÆKKEHUSE BELIGGENDE CENTRALT VED HAVN, BY OG STRAND I HUNDESTED

Overskriften beskriver det hele. Vil du bo i et "sprit" nyt rækkehus centralt til alt det Hundested er kendt for, så er muligheden der endelig. Ejendommene er endnu ikke opført, men en forventet og realistisk indflytningsdato vil være slut 2018, hvorfor der er tid til evt. at sælge hus og have der for længst er blevet for stort, og efterfølgende flytte ind i et af disse dejlige rækkehuse.

Bebyggelsen ligger kun få minutters gang fra blandt andet lækker badestrand, det naturskønne område omkring Knud Rasmussens Hus samt det unikke og hyggelige havnemiljø med cafeer, gallerier og ikke mindst, det lokale mikrobryggeri "Bryghuset", Glassmedjen og Egeværket. Det er også vær at nævne, at Hundested Havn igen i år er blevet krydstogthavn med 4 anløbne skibe og 2019 er ligeledes på tegnebrættet, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end tidligere, bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde..

Indretning bliver følgende: Entre med klinker, 3 lyse værelser med trægulve, badeværelse med bruseniche samt åbent stue og køkken (HTH) i et med udgang til dejlig lille have med flisebelagt terrasse. Endvidere hører der egen carport og skur til hvert af rækkehusene. Angående tekniske detaljer, materialevalg, hårde hvidevarer m.m. henvises til særskilt dokument herom.

Arkitekturen bliver med et strejf af den moderne minimalistiske stil med ensidig taghældning uden udhæng, denne tagløsning kombineret med skrålofter og store vinduespartier giver et køkken/alrum/stue med et supert lysindfald og stor rummelighed. Uden tvivl et super flot byggeri, med minimal vedligeholdelse, super lave varmeudgifter og dejlig central beliggenhed.

Vil du gerne være medbestemmende i forbindelse med valg af materialer, have en lille "finger" med i indretningen m.m., så kan du stadig nå at få indflydelse i netop det rækkehus du ønsker, det kræver blot at du skynder dig..

Bestil fremvisning eller vurdering

17Boliger i nærheden

loader