Lerbjergvej 8 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-250
Adresse: Lerbjergvej 8 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.350.000 kr.
Udbetaling: 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 5.403 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 4.792 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.030 kr.
Boligareal: 96
Kælderareal: 0
Grundareal: 238
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Energimærke: B
Opførelses år: 1968

SJÆLDENT UDBUDT RÆKKEHUS I YDERST ATTRAKTIV BEBYGGELSE I HUNDESTED
 
Skal tiden bruges på andet end at holde hus og have, så har vi noget nær det perfekte rækkehus lige her. Rækkehusene på Lerbjergvej har altid været en attraktiv hustype, perfekt størrelse og indretning, på nem overskuelig grund, perfekt for mange, for små for nogen. Men har man ikke brug for så meget plads, får man her et rigtigt fint hus i bebyggelsen.
 
Rækkehuset er beliggende i dejligt børnevenligt område i den nordlige del af Hundested, tæt på alt lige fra Tennisbaner, idrætsanlæg, sportshal, skole, institutioner, off. transport og dejlig natur omkring Ullerup Skov og Vindås Mose.
 
Ejendommen indeholder: Entré, fordelingsgang, godt børneværelse, badeværelse med bruseniche samt forældresoveværelse med stor skabsvæg. Køkken med plads til lille spisebord samt stort bryggers med god skabsplads. Stor vinkelstue med spise- og opholdsafdeling, fra stuen er der udgang til lukket og overskuelig have med flisebelagt terrasse.
 
Specielt for denne række i bebyggelsen er, at taget er skiftet samt nye dører og vinduer, store omkostning den kommende ejer ikke skal bekymre sig om.
 

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig