Lodsensvej 7 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 19-04-2019 10:00 - 15:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-178
Adresse: Lodsensvej 7 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.595.000 kr.
Udbetaling: 130.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 11.040 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 9.473 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.913 kr.
Boligareal: 167
Kælderareal: 35
Grundareal: 1695
Carport / Garage: 41/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 2
Energimærke: D
Opførelses år: 1953

Super lækker udsigt

FORMIDABEL UDSIGT OVER BY OG VAND – DEJLIGT HUS MED UANEDE MULIGHEDER BELIGGENDE PÅ STOR DEJLIG GRUND I FLERE NIVEAUER
 
Søges helt unik udsigt, dejlig stor rummelig villa, kun få hundrede meter fra byens handelsgade, det pulserende havnemiljø og dejlig badestrand? Så er det måske denne villa I søger, der er i hvert fald ikke mange andre med så god plads både ude og inde til denne pris.
 
Denne rummelige villa står klar til hurtig overtagelse, så bak flyttebilen til og indret de mange gode kvadratmeter, så kan fornyelse og renovering komme når du har haft tid til en grundig overvejelse over hvad og hvordan huset kan tage sig ud, for der behøves ikke andet end en omgang maling til en start.
 
Villaen ligger kun 5 minutters gang fra den lokale skole, daginstitutioner, idræt og samtidig kun en lille gåtur fra Hundested by, offentlig transport, lækker badestrand og det unikke og hyggelige havnemiljø med masser af cafeer, gallerier, lækre spisesteder, og ikke mindst, det lokale og unikke mikrobryggeri "Bryghuset".
 
Ejendommens stueetage indeholder: Entre med garderobeplads, lille fordelingsgang med trappe til kælder og 1. sal, badeværelse med badekar, 2 gode værelser, rummeligt spisekøkken samt dejlig lys spisestue med udgang til stor sydvestvendt delvist overdækket terrasse. Hvis det ønskes kan køkken og spisestue på sigt lægges sammen, så man får et stort lyst og lækkert rum, som er moderne i dag. 1. sal indeholder: Repos, badeværelse med bruseniche, værelse samt dejlig stor opholdsstue med udgang til dejlig bred veranda. Kælderen indeholder depot, viktualierum, værelse/hobbyrum samt bryggers. Fra kælderen har man ligeledes opgang til haven.
 
Grunden er på hele 1.695 m2, så der er nok plads at boltre sig på, både for store og for små, så har man båd, campingvogn eller anden pladskrævende hobby, behøver man ikke betale for vinteropbevaring, der er plads nok.
 
Det er også værd at nævne, at Hundested Havn igen i 2019 er krydstogthavn med anløb af krydstogtskibe. Det er nu 4 år dette sker, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end det allerede er. Bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde..

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig