Lodsensvej 7 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-178
Adresse: Lodsensvej 7 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.495.000 kr.
Udbetaling: 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 10.333 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 9.011 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 3.913 kr.
Boligareal: 167
Kælderareal: 35
Grundareal: 1695
Carport / Garage: 41/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 2
Energimærke: D
Opførelses år: 1953

Super lækker udsigt

ENESTÅENDE UDSIGT OVER BY OG VAND – DEJLIGT HUS MED SPÆNDENDE MULIGHEDER BELIGGENDE PÅ STOR DEJLIG GRUND I FLERE NIVEAUER
 
Her har vi en enestående, stor og rummelig udsigtsvilla, kun få hundrede meter fra byens handelsgade, det pulserende havnemiljø og dejlig badestrand, med yderst spændende renoverings muligheder. Trods den centrale billighed emmer villaen og grunden af idyl, ro og sjæl.
 
Allerede ved indkørslen til den rolige villavej fornemmer man roen, den unikke beliggenhed og lysten til at se mere. Villaen er placeret centralt på den store indbydende grund som lyder på hele 1.695 m2, hvilket giver en god og ligelig fordeling af for- og baghave, der er rigelig plads at boltre sig på både for store og små, og har man båd, campingvogn eller anden pladskrævende hobby, behøver man ikke betale for vinteropbevaring, der er plads nok – samt en god undskyldning for Herren i huset til at anskaffe sig en havetraktor.
 
Den robuste rødstensvilla fra 1953 byder på hele 167 beboelses m2 fordelt på 2 etager samt 35 m2 kælder. Den massive egetræsdør fører os direkte ind i husets entre, som er placeret i stueetagen, her fornemmer man plads og rummelighed. Entreen indeholder gaderobeplads, fordelingsgang med en bred og åben trappe til kælder og 1. sal, badeværelse med badekar, 2 gode værelser, det ene med havudsigt, hyggeligt spisekøkken samt dejlig og rummelig lys spisestue med udgang til stor sydvestvendt, delvist overdækket terrasse med fantastisk havudsigt. Stueetagen indbyder til spændende renoveringsmuligheder med etablering af et stort køkken/alrum, så den fantastiske udsigt kan nydes fra både køkken og spisestue. Hvem drømmer ikke om at nyde et glas rødvin mens middagens tilberedes med udsigt over Hundested by, havn og Kattegat?
 
Fra fordelingsgangen fører den brede trappe os op på 1. sal som indeholder Repos, badeværelse med bruseniche, værelse med terrassedør og havudsigt samt dejlig stor opholdsstue med udgang til en ca. 10 meter bred veranda, hvor udsigten er helt vild. Fra opholdsstuen og verandaen har man den mest dragende og betagende udsigt over by og vand, det rene balsam for sjælen.
 
Kælderen indeholder depot, viktualierum, værelse/hobbyrum samt bryggers. Fra kælderen har man ligeledes opgang til haven, denne kan også benyttes som bagdør til det lidt grovere overtøj samt fodtøj.
 
Villaen ligger kun 5 minutters gang fra den lokale skole, daginstitutioner, idræt og samtidig kun en lille gåtur fra Hundested by, offentlig transport, lækker badestrand og det unikke og hyggelige havnemiljø med masser af cafeer, gallerier, lækre spisesteder, og ikke mindst, det lokale og unikke mikrobryggeri "Bryghuset".
 
Det er også værd at nævne, at Hundested Havn igen i 2019 er krydstogthavn med anløb af krydstogtskibe. Det er nu 4 år dette sker, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end det allerede er. Bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde..
 
En meget spændende og rummelig villa, der står klar til hurtig overtagelse. Så snyd ikke jer selv for denne unikke mulighed – bestil en fremvisning og lad os vise Jer de perfekte rammer for Jeres kommende drømmebolig. Her er det kun fantasien der sætter grænser, har I ideerne så har vi den perfekte villa til Jer og ovenikøbet med den mest betagende udsigt.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering