Mursvalevej 5 Frederiksværk 3300

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3300-14
Adresse: Mursvalevej 5 , 3300 Frederiksværk
Kontantpris: 1.495.000 kr.
Udbetaling: 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 6.582 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 5.609 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.560 kr.
Boligareal: 62
Kælderareal: 0
Grundareal: 1261
Carport / Garage: 0/ 35 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Opførelses år: 1938

Stil, charme og helt igennem unikt

RENOVERET FRA A-Z, GODT ISOLERET OG HELÅRSANVENDELIGT
STIL, CHARME OG HELT IGENNEM UNIKT
 
Beliggende med kort afstand til det charmerende Liseleje, finder du denne yderst charmerende ejendom, på sin helt igennem pragtfulde naturgrund, med flotte træer, vild beplantning, højt til himlen og rigt på dyreliv. Ejendommens ydre lader straks tankerne falde på idyl og charme, og når ejendommens indre knyttes til, bliver det ikke mindre interessant, tværtimod.
 
Området byder på mange skønne oplevelser for hele familien, det mest velkendte er det skønne liv i Liseleje, med iskiosk, flere gode restauranter, butikker, havtyren og den dejlige sandstrand hvor hele familien kan nyde en dejlig dukkert og solen om sommeren eller en flot gåtur med lidt frisk luft i kinderne om efteråret. Endvidere er der kun lidt over 1 km til Asserbo Golfklubs skønne bane.
 
Det charmerende og lækre sommerhus med de flotte lyse plankegulve i stue og værelser, de lyse flisegulve i køkken og bad, har følgende hyggelige indretning: Lys dejlig stue med brændeovn og udgang til ugenert overdækket terrasse, lækkert åbent køkken med loft til kip og ovenlysvindue, 2 rummelige værelser, hvoraf det ene har trappe op til hyggelig åben hems og det andet udgang til dejlig stor fliseterrasse. Dejligt lyst badeværelse med bruseniche. Endvidere forefindes super hyggeligt udhus/anneks til overnattende gæster.
 
Hverken børnene eller "gør det selv parret" kommer til at kede sig, haven er nemlig ideel til diverse lege, skjul og bålhygge, så skal dagen ikke udelukkende gå med sommerhygge ved stranden, er der rigeligt andet at tage sig til. Til parret, med ønsket om garage/værksted/hobbyrum, har man som noget helt specielt, en dejlig stor garage på 35 m2 med udnyttet loftrum.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig