Ole Sørensvej 6 Hundested 3390

Sagsnr. 3390-103
Adresse: Ole Sørensvej 6 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.350.000 kr.
Udbetaling: 120.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 10.421 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 8.799 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.612 kr.
Boligareal: 145
Kælderareal: 0
Grundareal: 794
Carport / Garage: 0/ 36 m²
Rum/heraf stuer: 6 / 2
Energimærke: C
Opførelses år: 1967

NY SAG

1½ PLANS VILLA MED SUPER LÆKKER UDSIGT TIL VANDET
 
Søger I en dejlig rummelig familievilla med super udsigt til vandet, i et godt og roligt børnevenligt kvarter, 2 min. gang til daginstitution med vuggestue og børnehave, det lokale idrætsanlæg og skole samt samme afstand til byens unikke havnemiljø og hyggelige handelsgade? Så kik lige en ekstra gang her.
 
Med denne villa får man et hjem hvor stueetagen med det flotte åbne køkken/alrum og børneværelser er familiens leverum i hverdagen, og når der skal hygges, nydes og slappes af, sker dette i stuen eller på den store altan på 1. sal, hvor den unikke udsigt over by og havn samt den flotte solnedgang rigtig kan nydes på tætteste hold.
 
Villaen indeholder: Åben entre og fordelingsgang med trappe til 1. sal, flot badeværelse, 3 værelser, bryggers samt lækkert lyst køkken/alrum med brændeovn og udgang til gårdhave. 1. sal: Stort forældresoveværelse, tilhørende eget stort badeværelse med både spabad og bruseniche samt dejlig opholdsstue med hyggelig brændeovnsindsats, stort flot glasparti i hele gavlen og udgang til dejlig terrasse. Endvidere forefindes stor garage/værksted på 36 kvm.
 
Denne rummelige villa ligger kun 5 minutters gang fra blandt andet lækker badestrand, det naturskønne område omkring Knud Rasmussens Hus samt det unikke og hyggelige havnemiljø med cafeer, gallerier og ikke mindst, det lokale mikrobryggeri "Bryghuset", Glassmedjen og Egeværket. Det er også værd at nævne, at Hundested Havn igen i år er blevet krydstogthavn med 4 anløbne skibe, hvilket vil sætte Hundested endnu mere på landkortet end tidligere, bestemt en god spændende tid og udvikling området går i møde.. Og med denne beliggenhed, hvor man rent faktisk kan se skibet når det anløber Hundested havn, kan man næppe komme tættere på det hele og samtidig have mulighed for at trække sig tilbage og være sig selv.
 
Husk nu udsigt skal opleves, ikke bedømmes på billeder.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering