Orkidevænget 12Hundested 3390

Sagsnr. 3390-161
Adresse: Orkidevænget 12, , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.675.000 kr.
Udbetaling: 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr. : 7.465 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr. : 6.302 kr.
Månedlig ejerudgift kr. : 2.526 kr.
Boligareal: 100
Kælderareal: 0
Grundareal: 376
Carport / Garage: 0 / 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Energimærke: D
Opførelses år: 1981

NY SAG

SUPER FLOT OG LÆKKER VILLA, DEJLIG NEM OVERSKUELIG GRUND MED UDSIGT OVER GRØNT OMRÅDE

Passer jeres temperament ikke lige til rækkehusbebyggelse, og er den almindelige parcelhusgrund alligevel et stykke over hvad I ønsker at holde, så er dette hus lige sagen. Ejendommen er beliggende i et pænt lukket område, bestående af 20 ens huse, fælles parkeringsplads og flotte grønne områder som omkranser boligerne og skaber afstand til de omkringliggende boligområder. Nærværende ejendom er beliggende på 376 m2 grund med ny anlagt forhave med granitskærver og flot flisebelægning samt lækker ny træterrasse, hvor du på de gode solrige sommerdage og aftener skaber den tiltrængte skygge med udsigt til de grønne områder, nemt og overskuelig for alle.

Alt i denne ejendom fremstår lyst og lækkert. Ejer har stort set været alt igennem ude som inde de seneste ca. 7 år, der kan bla. nævnes, nyt tag, døre og vinduer, køkken, badeværelse, isolering, gulve og så er ejendommen netop blevet malet ude og inde, netop derfor indeholder tilstandsrapporten udelukkende k1 bemærkninger på hovedhuset. Der er ikke mange huse i bebyggelsen, der har samme standard som dette og med en beliggenhed, hvor der er udsigt til de flotte grønne områder og kun 2 naboer, bliver det næppe meget bedre.

Ejendommen indeholder på sine 100 veldisponerede kvm: Flot lys entré, lækkert badeværelse med bruseniche samt forældresoveværelse med stor skabsvæg. Lyst åbent køkken/alrum samt stor spise- og opholdsstue med pille ovn og udgang til den lille hyggelige have samt terrasse. Stort rummeligt børneværelse samt bryggers. Endvidere forefindes udhus på 6 m2 samt overdækning til cykler, værksted eller andet opbevaring.

Dette hus er super flot og indbydende, netop nymalet og lige til at flytte ind i, og så er man tæt på alt fra indkøb, institutioner, offentlig transport og dejlig natur med Højbjergområdet lige for døren.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

17Boliger i nærheden

loader