Rytterbakken 3 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-154
Adresse: Rytterbakken 3 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.395.000 kr.
Udbetaling: 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 6.083 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 5.171 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.919 kr.
Boligareal: 104
Kælderareal: 0
Grundareal: 1600
Carport / Garage: 46/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 2
Opførelses år: 1977

Stort rummeligt sommerhus i 1½ plan

1½ PLANS SOMMERHUS I ST. KARLSMINDE MED KUN
5 MINUTTERS GANG TIL VAND OG STRAND VED FJORDEN
 
Med en bebyggelse i 1½ plan, højt hævet på lille bakketop og tilmed bygget som helårshus i 1977, skiller dette hus sig på mange måder ud fra mængden. Det er sælgers far, som i sin tid fik tegnet og bygget huset, så det passede ind i den skønne kuperede grund, faktisk var der oprindeligt en ganske god udsigt over området og helt til vandet fra 1. salen. Den flotte udsigt over området og træernes toppe er her stadig, mens vandet kun ses i de lidt koldere måneder, hvor bladene er faldet af træerne, men så er det jo godt huset er bygget til at kunne bruges i de kolde måneder, så de forskellige årstider kan nydes på tætteste hold.
 
Sommerhuset er beliggende midt i naturskønt område i St. Karlsminde med kort afstand til Fjorden, børnevenlig badestrand, åbne marker samt naturområdet i og omkring Grønnesse Skov. Her er man selvsagt tæt på alle de naturoplevelser man kan forestille sig. Hvem vil ikke se solnedgangen over Isefjorden, tage en tur med den lille færge der sejler mellem Sølager og Kulhuse eller gå langs stranden helt til Lynæs havn og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over den flotte lystbådehavn eller på Lynæs Fisk og Steakhouse med sandstrand og det perfekte surfeområde lige for døren.
 
Ejendommen indeholder på sine 104 m2: Pænt nyere køkken i åben forbindelse til spise- og opholdsstue med brændeovn. Fra stuen er der trappe til ejendommens 1. sal samt udgang til dejlig stor lys udestue på hele 32 m2 som opvarmes med varmepumpe. Badeværelse samt 2 værelser. 1. sal indeholder: Stort soveværelse, wc samt stor stue med udgang til dejlig stor altan.
 
Endvidere forefindes carport med tilhørende udhus samt værksted.
 
Er du til natur, ro og idyl, gode spisesteder og evt. tosset med vand og vandsport, kommer du næppe meget tættere på det perfekte end dette.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering