Skovfogedvej 3 Hundested 3390

Åbent Hus MED TILMELDING 24-02-2019 12:00 - 16:00 RING 47 96 11 00 FOR TILMELDING ELLER SKRIV UNDER

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-152
Adresse: Skovfogedvej 3 , 3390 Hundested
Kontantpris: 2.595.000 kr.
Udbetaling: 130.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 11.466 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 9.777 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.379 kr.
Boligareal: 126
Kælderareal: 0
Grundareal: 1626
Carport / Garage: 50/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 3 / 1
Opførelses år: 2004

NY SAG

SUPER LÆKKERT HORNSHERREDHUS FRA 2004
LAVENERGI OG KVALITET PÅ FLOT VELANLANGT GRUND
 
Ønsker du at kombinere nuværende bolig i København eller andet sted med et skønt helårsanvendeligt sommerhus?? Skal pensionistlivet nydes i flot natur?? Eller ønsker du blot det ideelle helårsanvendelige sommerhus i de helt perfekte rammer, så er dette Hornsherredhus fra 2004 noget nær det optimale valg.. Ejendommen blev i 2004 opført med daværende standarder for helårshuse med bl.a. genveksanlæg, top isoleret, dobbelte termoruder med 3 lags glas, tag belagt med kinasvaj og meget mere. Ejendommen fremstår den dag i dag som var det lige bygget, virkelig flot, velholdt med flere opdateringer siden køber overtog huset i 2007.
 
Ejendommen er beliggende i det hyggelige sommerhusområde ved Galgebjerggård/Nødebohuse. Her skal man ikke kigge langt efter de gode badestrande, gå blot 5-7 minutter langs åbne marker, og du står på den dejligste sandstrand med livreddertjeneste i sommerferiemånederne, eller en dejlig tur langs vandet til det hyggelige fiskerleje i Kikhavn, rammerne bliver næppe meget bedre for et sommerhusområde.
 
Indretningen er som følger: Klinkebelagt entre, flot lys spise- og opholdsstue begge med vinduesparti/karnap mod haven, hvilket giver et perfekt og super dejligt lysindfald i stue og køkken. Stuen har gulv af flot askeparket og udgang til en 62 m2 stor træterrasse samt den dejlige have. Lækkert JKE Design køkken med integrerede hvidevarer, køkkenet er i åben forbindelse med stuen og har klinkegulv. Dejligt stort soveværelse med skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse med flotte lyse elementer fra JKE Design. Børneværelse/gæsteværelse, lækkert badeværelse ligeledes med elementer af JKE Design samt bryggers med god skabsplads, vask og vaskemaskine samt alt det tekniske udstyr som er flot monteret. Endvidere forefindes stor flot indkørsel belagt med granitskærver, som fører flot op til 50 kvm stor dobbelt carport med tilhørende udhus, som sælger har totalrenoveret så det sagtens kan huse overnattende gæster.
 
En særdeles skøn perle i perfekt stand og indretning, hvor hus, super flot velanlagt have og område der er karakteriseret ved lukket vejsystem, dejlig natur og kort afstand på cykel til Hundested by og Havn, er som skabt til hinanden.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering