Skovvænget 10 Fredensborg 3480

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 2721
Adresse: Skovvænget 10 , 3480 Fredensborg
Kontantpris: 4.995.000 kr.
Udbetaling: 250.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 22.066 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 18.698 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 4.296 kr.
Boligareal: 136
Kælderareal: 86
Grundareal: 920
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 1
Energimærke: C
Opførelses år: 1936

Efter en gennemgribende renovering af denne arkitektonisk smukke ejendom opført år 1936, fremstår den i dag med sjælen intakt og en skøn atmosfære ude som inde. Beliggende på en attraktiv lukket villavej centralt i Fredensborg og på en grund på 920 m2, hvor man bydes velkommen af en yderst smukt anlagt indkørsel belagt med gamle fortovsbrosten. Haven byder på både ny, ældre og stemningsfuld beplantning og solen kan nydes på alle tidspunkter på terrasserne, i haven og i gårdhaven.
Man bydes indendøre i stueplan der rummer husets naturlige samlingspunkt i køkken/alrummet med udgange til terrassen og haven. En hyggelig stue, gæstetoilet og klassisk smuk trappe til første sal der i dag byder på ét stort åbent rum med udgang til stor balkon samt badeværelse med brus.
Kælderen er et kapitel for sig der med en loftshøjde på ca. 2,18 meter, separat indgang, tre rigtig gode og yderst anvendelige opholdsrum, hvoraf to af dem med udgang til haven. Vaskerum og badeværelse med brus.
Gældende for dette hjem og ikke mindst på alle tre etager er det helt fantastiske lysindfald, det gode materialevalg, flotte stand og ikke mindst den meget udtalte og hyggelige stemning der skal opleves.
Ydermere er der i år 2011 opført en anneksbygning der udadtil emmer af klassisk sommerhusstil, men rummer den perfekte mulighed til liberalt erhverv eller en luksus teenager eller au pair afdeling med eget badeværelse og mulighed for et lille tekøkken. Derudover et flot rum der i dag benyttes til værksted og opbevaring.
Hovedhuset rummer 136 m2, kælder 86 m2 og annekset er 50 m2. Derudover stor carport og rigtig god plads til udstyr og parkering

Bestil fremvisning eller vurdering