Ved Diget 17 Hundested 3390

Sagsnr. 3390-82
Adresse: Ved Diget 17 , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.650.000 kr.
Udbetaling: 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 7.454 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 6.259 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.188 kr.
Boligareal: 126
Kælderareal: 0
Grundareal: 1621
Carport / Garage: 35/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 5 / 1
Opførelses år: 1963

NY SAG

STORT SOMMERHUS SOM LET RUMMER HELE FAMILIEN SAMT GÆSTER
FÅ 100 METER TIL KATTEGAT OG FIN PRIVAT BADESTRAND
 
Søger du fritidshus tæt på Kattegats blå bølger, udbydes nu denne rummelige ejendom beliggende på hyggelig lukket vej. Gode badestrande skal man ikke kigge langt efter, gå blot op for enden af vejen, benyt grundejerforeningen hyggelige trappe over diget og du står på en dejlig badestrand ved Kattegats blå bølger. Der er ikke længere end en god picnickurv med lidt godt til ganen og koldt at drikke kan hentes i sommerhuset, når alle har nydt det friske vand. Ved grundejerforeningens eget strandareal er der ligeledes mulighed for at sætte egen lille jolle i vandet, og er man til kystfiskeri, er kysten her som skabt til dette formål.
 
Nødebohuse er grundet dets centrale beliggenhed mellem Hundested/Kikhavn og Liseleje, de flotte åbne marker og de mange gode badestrande et super attraktivt sommerhusområde i Nordsjælland. Stranden skiller sig lidt ud fra mængden ved at være rolig og knapt så besøgt som andre steder. Hvidt sand, skønt friskt vand, meget børnevenlig, og med mulighed for at have en lidt mere privat strandtur end andre steder, super hyggelig..
 
Det første man møder på vej ind til huset, som er trukket tilbage på den i øvrigt pragtfulde grund, er den store dobbelte garage med to elektriske vippeporte. Herfra fører flisegangen dig op til huset, som indeholder: Lys åben entre, stor spise- og opholdsstue med brændeovn samt pænt spisekøkken. 2 store værelser, hvoraf det ene har adgang til eget badeværelse. Fra stuen er der adgang til mindre værelse/pulterkammer samt udgang til overdækket terrasse. Gæsteafdeling: dejligt lyst badeværelse samt 2 værelser, denne afdeling fungerer perfekt som en selvstændig afdeling til eksempelvis børn, bedsteforældre eller overnattende gæster.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering

Mægler tilknyttet denne bolig