Vinkelvej 6 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-222
Adresse: Vinkelvej 6 , 3390 Hundested
Kontantpris: 635.000 kr.
Udbetaling: 35.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 3.151 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 2.583 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 1.168 kr.
Boligareal: 0
Kælderareal: 0
Grundareal: 697
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 0 / 0
Opførelses år: 0

Skøn idyllisk helårsgrund tæt på vandet

Skøn idyllisk helårsgrund tæt på vandet, beliggende på rolig sidevej midt imellem Hundested og Lynæs
 
At finde den perfekte byggegrund kan være sin sag – men på denne unikke helårsgrund har I muligheden for at skabe jeres egen drømmebolig tæt på vand og samtidig centralt billigende mellem Hundested og Lynæs.
Denne idylliske helårsgrund er placeret på Vinkelvej, en lille rolig sidevej til Sportsvej kun små 400 skridt fra vandet og god badestrand. Grunden emmer af muligheder for opførsel af netop jeres drømmebolig, men ligeledes er den let og overskuelig med sine 697 kvm.
 
Området er rigt på natur, strand, havn og centralt billigende mellem Hundested og Lynæs. Fra grunden er man som sagt kun en lille gåtur fra stranden, går man mod skønne Lynæs vil man blive mødt at den hyggelige lystbådehavn med restauranter og salg af frisk fisk m.m. til en dejlig frokost. Havnen og området omkring byder ligeledes på flere børnevenlige badestrande, badebro og omklædning med sauna til vinterbaderne, og er specielt kendt for skøn natur og de perfekte forhold til wind- og kitesurfing.
 
Gåturen kan også gå mod dejlige Hundested, her vil man blive mødt af liv og en dejlig atmosfære fra byen- og havnens mange imødekommende restauranter og forretninger som indbyder til mange hyggelige stunder.
I Hundested er der ligeledes muligheder for at klarer alle de større indkøb til dagligdagen mv. Området har ligeledes skole, børnehave og daginstitution beliggende indenfor kort afstand, og børnene kan uden problemer selv transportere sig i skole, til sport eller ud til vennerne i området.
 
Sommer eller vinter, så er en gåtur i området eller langs stranden mellem Lynæs og Hundested altid "balsam" for sjælen – så kontakt os endelig for en fremvisning af denne idylliske helårsgrundgrund, der ligger i hjertet af det gamle autentiske Hundested og Lynæs – en oplevelse i ikke vil fortryde.
 

Bestil fremvisning eller vurdering